The Miracle (2018)

7.8 / 10
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van The Miracle (2018)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Miracle (2018). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Miracle (2018)/Il Miracolo
Italië in de nabije toekomst. Een referendum over de uitstap uit de EU staat voor de deur. De 'Italexit' en de terugkeer van de lire zijn niet denkbeeldig. De progressieve premier Fabrizio Pietromarchi ziet dat met lede ogen gebeuren. Net op dat moment wordt hij gealarmeerd door het hoofd van de carabinieri, generaal Giacomo Votta. Tijdens een inval bij maffiabaas Molocco is er namelijk een Mariabeeldje gevonden dat onophoudelijk menselijk bloed weent.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Publishing BV
Taal: Italiaans
Acteurs: Guido Caprino, Elena Lietti en Lorenza Indovina
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 25 juni 2019
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van The Miracle (2018)/Il Miracolo:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Guido Caprino speelt de hoofdrol in The Miracle (2018)/Il Miracolo. Maar in welke Italiaanse serie speelde hij nog meer een rol?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Legal Right Share
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het Nederlands Film Festival en NPO Start introduceren op zaterdag 5 oktober de allereerste editie van NPO Start Premièredag.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De nominaties voor de belangrijkste televisieprijs zijn weer bekend gemaakt. Op zondag 22 september 2019 zullen we weten wie een Emmy Award mee naar huis mag nemen.
Vandaag, 10:00
De Pfaffs is een Belgische realityserie van de zender VTM. De serie ging van start in 2002 en stopte in 2012 na 227 afleveringen.
Vandaag, 09:00
De fantasyserie Game of Thrones heeft met 32 Emmy-nominaties een record gevestigd.
Gisteren, 21:00
Netflix past een omstreden zelfmoordscène in de hitserie 13 Reasons Why aan met daarin de hoofdfiguur Hannah (Katherine Langford).
Gisteren, 13:00
3